Mikro-organismit ovat eläväisiä juomia, makeita ja terveellisiä. Ne valmistetaan probioottikulttuureja hyödyntäen, jolloin saadaan raikastava, hieman hiilihappoinen juoma, jossa on vähän kaloreita ja sokeria. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2 %. Se omaa jogurtin ominaisuudet bifidobakteerien kanssa ja on isotoninen raikastava juoma, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohappo- tai lisättyjen sokerien ja makeutusaineiden käytöstä. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus, ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri- ja taatelisiirapista, jotka laitetaan veteen, ja probioottikulttuurit kuluttavat niitä. Sitruunakoncentraatti antaa makua. Juoma on hieman hiilihappoinen (kaasu syntyy luonnollisesti tuotannossa, käymisen seurauksena). Elävät juomat, jotka eivät ole pastöroituja, sisältävät Lactococcus-, Lactobacillus- ja Bifidobacteria-lajeja.
AMICOT-lannoitteiden valikoima, joka esitetään useissa muodoissa, sisältää hyödyllisten mikro-organismien metaboliitteja, jotka ovat biomolekyylejä ja kompostia, jotka johtuvat maaperän mikro-organismien metabolisesta aktiivisuudesta ja ovat hyödyllisiä kasveille. Ne ovat korkealaatuista biologista kompostia, jonka tärkeimpiä ainesosia ovat orgaaniset hapot, entsyymit, aminohapot, proteiinit, fytohormonit, monimutkaiset mikroelementit ja mikrobiologista toimintaa aktivoivat polysakkaridit.
Kasveille tärkeimpiä etuja ovat korkeampi juurten ja kasvuston kehitys, maaperän ja lannoitteiden ravinteiden tehokkaampi hyödyntäminen sekä parempi kestävyys vesistressille.
Gure olibondoen välillä kasvatetusta ohrasta valmistetut käsityöläisolut ovat, jotka on tehty maltasta, humalasta ja oliiviöljystä (oliiviöljyn veteen liukenevasta osasta valmistettu).